Feltöltés alatt!

Latest News

Ágazati alapvizsga – tájékoztató

Tisztelt Szülők, Tanulók! A 9. évfolyam végén az ágazati alapoktatás lezárásaként a tanulóknak ágazati alapvizsgát kell tenniük a következők szerint: Az ágazati alapvizsgára bocsátás feltétele a 9. évfolyam
More details

300 éves tartomány

A magyar tartomány 300. születésnapja alkalmából készült alkotásunk arról, hogy mit jelent nekünk piaristának, piarista közösségnek lenni.  
More details

Felvételi – Igazgatói tájékoztatás

Kedves Felvételiző! Tisztelt Szülő! A Covid-helyzet változása, a harmadik hullám beindulása miatt az önök közösségei és a mi helyi közösségünk védelme érdekében változtattunk az előzetesen megadott felvételi rendszerünkön.
More details

Félévzárás

Tisztelt Szülők! A 2020/21-es tanév első félévének lezárása megtörtént. Gyermekük félévi értesítőjét/osztályzatait a Kréta rendszerben tudják megnézni 2021. január 25-től. Emellett a jövő hét folyamán az osztályfőnökök valamennyi
More details

Év pedagógusa a gödi PIAR-ban

Iskolánkban Ádám Tamás vitte el a pálmát, azaz zsebelte be a legtöbb szavazatot a gödi önkormányzat által meghirdetett Év pedagógusa megmérettetésen. Ezúton is gratulálunk kollégánknak, iskolánk tanárának, mesterének!
More details