Tanévzáró diáknapok

Iskolánk, Gödi Szakképző Iskola és Kollégium 2022. novemberében nyújtott be pályázatot, amelyben diáknapok megszervezését tűztük ki célul. Ezzel szerettük volna méltóképpen lezárni
a tanévet. A pályázat megvalósulási ideje: 2023. június 15-16. volt. A résztvevők száma a jelenleg itt tanuló diákok és oktatói közösség tagjaiból tevődik össze. Célunkat sikerült teljesíteni, két
tartalmas napot tudtunk tanulóink számára nyújtani az EKCP-KP-1-2023/1-000341 pályázat segítségével.


Az utolsó tanítási héten Göd városának területén csoportos túra indult, az iskola által készített kézműves termékek megtekintésére és archiválására. Az első napon közösségben végzett fizikai megmérettetésre szerveződött a nap. Különböző akadályokon, állomásokon mutathatták meg a diákok és közösségeik, erőnlétüket, ügyességüket.

A második nap a különböző közösségekben az emlékezésé volt a főszerep. Visszatekintettünk a harmincegy évre és a különböző osztályközösségek saját iskolai történeteiket is felelevenítették.
Ennek termékeként fotókkal és írásokkal, történetekkel illusztrált plakátok készültek, amelyek kiállításra kerültek. Ezen plakátok segítségével az osztályközösségek megosztották élményeiket tanulótársaikkal. Az iskola piarista szerzetese áldással zárta a tanévet.

A két diáknapot egy közös ebéddel zárta az iskola közössége.