Fenyvessy_Tibor

AutoCad és Inventor szakkör minden kedden délután 14.30-16.00 között, ha érdekel az informatika a 3D világa és a szimuláció. Minden szakmacsoportból várja a Tanár Úr a fiúkat, sőt….Te is lehetsz a ,”kísérleti nyúl” a legújabb tankönyvéhez, ahol a rajzokat a telefonodra telepíthető program  3D-be kiemeli a könyvből, így megforgathatod a papírlap felett!

Cziffra_Tamás

Kemény vagy és kreatív? Czifra mestertől a legtöbbet tanulhatod meg, hiszen annyira jó diák volt itt Gödön tizenévesen, hogy utána mint a mesterlegények a középkorban, bejárta fél Európát, hogy a legtöbbet megtanulja külföldi kőfaragó céheknél. Minden szerdán 15.00-18.00-ig ütheted vele a követ a műhelyben. Nem csak kőfaragó szakmát tanulókat vár, hanem bárkit, aki kíváncsi a faragásra nyugodtan nézzen be a műhelybe! Higgyétek el…fog feladatot találni Nektek.

intarzia_2

Intarziakészítő szakkör Tóth Sándor asztalos mesterrel:
Elsősorban a 9 és 11-dik évfolyamos asztalosokat várja Sanyi Bácsi, hogy az intarziakészítés rejtelmeiben elmerüljenek minden szerdán 15.00-18.00-ig az asztalos műhelyben, szeresd a fát…(de azért ne egyél hódot…) és készíts képeket fából!

intarzia_1