Remekeltünk a Construma keretein belül

Iskolánk asztalos és építőipari évfolyamos tanulói részt vettek a Construma nemzetközi építőipari szakkiállításon.

vizsgaremek_kiállítás

A szakkiállítás keretén belül rendezték meg a Lignonovum faipari szakkiállítást is. Ezen a rendezvényen 3 tanulónk (Tenk Balázs, Szabó Attila, Hegyi Péter, Ádám Tamás szakoktató segítségével) kiállította az elkészült asztalos vizsgaremekeit. További három fő asztalosunk (Szabó Attila, Dolniczki Levente, Burger Domonkos) részt vett a kiállítás keretein belül megrendezett Magyar Asztalos tanulmányi verseny írásbeli elődöntőjén is. A Magyar Asztalosipari Szövetség a kiállításon felfigyelt tanulóink aktív közreműködésére és ezért a jövőben további szakmai együttműködési lehetőségeket kínál majd iskolánk számára.

kőfaragás_bemutató2

Czifra Tamás szakoktató vezetésével a kőfaragó tanulók a Construma kiállítás teljes időtartama alatt kőfaragás bemutatót tartottak a vásár egyik legforgalmasabb helyén, így a látogatók megtekinthették ennek a szakmának a fortélyait is.

Magyar_asztalos_verseny_Burger-Dolniczki-Szabó

Asztalos és építőipari osztályaink szaktanáraink vezetésével több szakmai bemutatón is részt vettek a rendezvény keretein belül.

lignonovum

Elmondhatjuk, hogy nagyon mozgalmas és szakmailag eredményes héten vagyunk túl, ahol szakmai kapcsolatainkat tovább építhettük és büszkék lehetünk iskolánk tanulóira, akik tudásuk legjavát nyújtva képviselték iskolánkat a Construma kiállítás rendezvényein.

(Kép és szöveg: Pelyhes Gábor)