Berhidai Sámuel az OSZKTV országos döntőse

Az idei Országos Szakiskolai Tanulmányi Verseny budapesti regionális döntőjén nyolcan képviselték iskolánkat. A népes csapat túlnyomórészt az iskola legjobb matekosaiból állt: Bognár Richárd 10.C, Csjef Gergő 9. B, Kántor Fülöp Soma 9.C, Moskola Márton 10.A, Németh Noé 9.B és Piros László 9.B, valamennyiük felkészítő tanára Répássy Márton volt.
Humán témakörben versenyzett Berhidai Sámuel 9.A, felkészítő tanára Besze Erika és Magyar Zsolt, valamint Pintér Kornél 9.B, felkészítő tanára Tóth Péter.

A reál témakörben versenyzőknek ismét nem volt egyszerű dolguk, hiszen idén is számítástechnika volt a feladatok fele, ami a szakiskolákban már nem tantárgy a legutóbbi szerkezeti átalakítás óta. Diákjaink számára így nem volt egyszerű a megmérettetés. Közülük a regionális fordulóban így ketten, Bognár Richárd és Kántor Fülöp Soma is bejutott a legjobb 10 közé.

Magyarból és történelemből a humán versenyben Pinté Kornél a negyedik helyet, Berhidai Sámuel a harmadik helyet szerezte meg. Ő ezzel bejutott az országos döntőbe, ahol a húsz legjobb szakiskolással versenyzik majd április 25-én.

oszktv_reg_dont_2015

A fotón a regionális döntősök, felső sor: Berhidai Sámuel 9.A, Répássy Márton felkészítő tanár, Németh Noé 9.B, Pintér Kornél 9.B, alsó sor: Kántor Fülöp Soma 9.D, Piros László 9.B, Csjef Gergő 9.B, Bognár Richárd 10.C, Moskola Márton 10.A