Pályaválasztási kiállítás Gödöllőn és Vácott

A pályaválasztási kiállítások sora Gödöllőn és Vácott folytatódott. A Gödi Piarista Kft-vel közös kampányunkban ismét nyolcadikos diákokkal találkoztunk és a szakmákról, felvételiről, nyílt napról adtunk tájékoztatást. Mindkét alkalmat az illetékes Munkaügyi Központ Kirendeltségek szervezték.

pvk_godollo_2016_2

Október 8-án Gödöllőn a Szent István Egyetem aulájában és annak előterében találkozhattak velünk a felvételizők. A remek hangulatú kiállításon 16 másik iskolával együtt mutathattuk meg magunkat. Ezen a helyszínen idén először jártunk, de jövőre ismét örömmel találkozunk a gödöllői kistérség és Dél-Pest nyolcadikosaival. Kőfaragóink Czifra Tamás vezetésével a pontozógép használatával kápráztatták el a résztvevőket.

pvk_godollo_2016

Vácott a sportcsarnok adott otthont a rendezvénynek, amit a hagyományoknak megfelelően ismét Ádám Tamás asztalos szakoktatónk szervezett, köszönet érte!

pvk_vac_2016

A bejáratnál a szerkezetlakatosok munkáját, míg az előadók között az asztalosok intarziázását és ismét a kőfaragókat nézhették meg a végzős általános iskolások munka közben.

pvk_vac_2016_3

A kiállításon Dekiszkyné Fejér Rita igazgatónő is jelen volt, és sok fontos kérdésre válaszolt.

pvk_vac_2016_2

 

(Fotó: Ádám Tamás)