English teacher wanted! Ha az idegen nyelv tanítása szerinted is beszédközpontú, szívesen képződsz és nyitott vagy akár egy új képzés fejlesztésére is, you are more than welcome to our team 🙂 Előny, ha angol nyelvterületen is szereztél tapasztalatot.

A jelentkezéshez kérjük csatolni a nyelvvizsga bizonyítványt és az iskolai végzettség dokumentumait, és CV-vel együtt várjuk az allashirdetes@god.piarista.hu e-mail címre.

————————–

Főállású Tanügyigazgatás referenst keresünk csapatunkba, aki korábban már dolgozott iskolában, magas szinten kezeli az irodai szoftvereket, jó problémamegoldó, önálló, jó kapcsolatteremtő. Legalább érettségivel rendelkezzen, de előny, ha felsőfokú a végzettsége, jártas a tanügyigazgatásban/szakképzésben.

A leendő referensi feladatok pedig: Szakmaszerkezeti döntés és Szabóky-ösztöndíj nyomon követése,Létszám és ösztöndíjigénylés elszámolása, Normatíva igénylésre létszámok átadása a gazdasági vezetőnek,MÁK és Könyvvizsgálatra dokumentumok előkészítése, Alapdokumentumok módosításának előkészítése és azok programokban való nyilvántartása,Pedagógusminősítés és önértékelés, intézményi tanfelügyelet koordinálása és segítése, Szakmai- és érettségi vizsgák folyamatainak kísérése, határidők nyomon követése,A tankönyvrendelés folyamatainak nyomon követése, A tanév rendjében szereplő határidők követése, Az iskola e – KRÉTA naplója működtetésének kontrollálása, Intézményi pályázatok elektronikus dokumentációjának kezelése

Jelentkezést (önéletrajzzal, bruttó bérigény megjelölésével ) és további kérdéseket az allashirdetes@god.piarista.hu e-mail címre várjuk.

Matematika – bármely természettudomány, vagy matematika-informatika szakos, egyetemi végzettségű  tanár kollégánkat keressük!

Ha szívesen részt vennél a szakképzés megújításában, vagy ha elég nyitott vagy a fejlődésre és a csapatjátékra, akkor pontosan Téged keresünk!A gödi piaristáknál teljes állásban dolgozhatsz egy egyedülálló képzésben, vagy akár a szakgimnázium óráit tartva. Hozhatod a többi ötleted, zenei, edzői, sportolói tapasztalatod is, mert szükségünk lesz rá.

Bővebb információt ugyanitt, valamint a munkaidőben az iskola titkárságán kérhetnek.

Jelentkezés az allashirdetes@god.piarista.hu e-mail címen, önéletrajzzal!