Főállású Tanügyigazgatás referenst keresünk csapatunkba, aki korábban már dolgozott iskolában, magas szinten kezeli az irodai szoftvereket, jó problémamegoldó, önálló, jó kapcsolatteremtő. Legalább érettségivel rendelkezzen, de előny, ha felsőfokú a végzettsége, jártas a tanügyigazgatásban/szakképzésben.

A leendő referensi feladatok pedig: Szakmaszerkezeti döntés és Szabóky-ösztöndíj nyomon követése,Létszám és ösztöndíjigénylés elszámolása, Normatíva igénylésre létszámok átadása a gazdasági vezetőnek,MÁK és Könyvvizsgálatra dokumentumok előkészítése, Alapdokumentumok módosításának előkészítése és azok programokban való nyilvántartása,Pedagógusminősítés és önértékelés, intézményi tanfelügyelet koordinálása és segítése, Szakmai- és érettségi vizsgák folyamatainak kísérése, határidők nyomon követése,A tankönyvrendelés folyamatainak nyomon követése, A tanév rendjében szereplő határidők követése, Az iskola e – KRÉTA naplója működtetésének kontrollálása, Intézményi pályázatok elektronikus dokumentációjának kezelése

Jelentkezést (önéletrajzzal, bruttó bérigény megjelölésével ) és további kérdéseket az allashirdetes@god.piarista.hu e-mail címre várjuk.

Matematika – bármely természettudomány, vagy matematika-informatika szakos, egyetemi végzettségű  tanár kollégánkat keressük!

Ha szívesen részt vennél a szakképzés megújításában, vagy ha elég nyitott vagy a fejlődésre és a csapatjátékra, akkor pontosan Téged keresünk!A gödi piaristáknál teljes állásban dolgozhatsz egy egyedülálló képzésben, vagy akár a szakgimnázium óráit tartva. Hozhatod a többi ötleted, zenei, edzői, sportolói tapasztalatod is, mert szükségünk lesz rá.

Bővebb információt ugyanitt, valamint a munkaidőben az iskola titkárságán kérhetnek.

Jelentkezés 2019. június 30-ig az allashirdetes@god.piarista.hu e-mail címen, önéletrajzzal!